Shogunflow System

Mai digitális társadalomban elvárás az ügyfelekkel való megfelelő minőségű kapcsolattartás. Már nem elég csak email és excel alapon működő munka szervezés. Egy bizonyos elintézendő feladat mennyiség felett a hatékonyság rovására megy, ha minden email esetén fel kell tárni, hogy hol tart az érintett folyamat. Ez rengeteg energiát köt le, a dolgozó figyelme lankad, a hatékonyság csökken. Vezetői státusz jelentésekre való felkészülés nehézkes.

Mai felgyorsult világban, ha nem szeretnénk lemaradni, vagy több erőforrást lekötni a cég működésének fenntartásával, elengedhetetlen egy olyan rendszer bevezetése, mely összefogja a cégnél előforduló feladatokat. Legyen az belső, külső folyamatok, projektek, határidők intézése mind a megrendelők, beszállítók illetve ügyfelekkel kapcsolatosan.

Mégis mi a megoldás? 

Egy kontrolling szemléletű, testre szabható, folyamatszabályozott informatikai rendszer!

Ami a vállalatirányítás motorját, a folyamat menedzsmentet emeli ki és teszi érthetővé használható eszközzé mindenki számára! 

A Netszamuráj folyamatkontroll rendszerének célja a folyamatok és a hozzákapcsolódó információk áramlások maximális kontrollja. 

A mai vállalatirányítási rendszerek mindent akarnak kontrollálni, ami által elképesztően megterhelik a vállalat dolgozóit a napi plusz adminisztrációval, és megbonyolítják a vezetők életét is azzal az elképesztő adatmennyiséggel, amit naponta le kell tudni követni.  

Szeretnénk bemutatni egy megoldást, mely segít összehangolni a cége napi feladatait, ügyfél kapcsolatait áttekinthető formában. Mindez kiszámítható módon, kockázatok nélkül.

A Megoldás - Netszamuráj Folyamatkontroll Rendszere  -  Érdeklődjön elérhetőségeinken >

KATTINTSON ÉS KÉRJEN AJÁNLATOT!
BÁRMI KÉRDÉSE VAN, HÍVJA MUNKATÁRSAINKAT!

Rujder Sándor
+36-20/546-02-46

Ügyfélszolgálat

+36-70/630-50-50